Selamlar herkese, elimde büyük bir data var ve içinden çıkamadım. Yapmak istediğim şey aslında basit gibi duruyor ama formülle bir türlü oturtamadım. Bir sütundaki mükerrer yani tekrarlanan kayıtları teke düşürüp (UNIQUE/BENZERSİZ olacak), sonrasında bunları tek bir formülle aynı anda 2-3 farklı kritere göre büyükten küçüğe sıralatmak istiyorum.
Dinamik dizi formüllerinden LET ve SIRALAMAYÇOKLU fonksiyonunu denedim ama ikisini iç içe bağlayınca filtreleme kısmında çorba oluyor, formül hata veriyor. VBA/Makro kullanmak istemiyorum çünkü dosyayı çok kasıyor ve şirketteki diğer arkadaşlarda makro güvenliği kapalı. Excel dinamik dizi formülleri ile bu işi tek hücrede çözmenin kararlı bir yolu var mıdır?
Dinamik dizi formüllerinden LET ve SIRALAMAYÇOKLU fonksiyonunu denedim ama ikisini iç içe bağlayınca filtreleme kısmında çorba oluyor, formül hata veriyor. VBA/Makro kullanmak istemiyorum çünkü dosyayı çok kasıyor ve şirketteki diğer arkadaşlarda makro güvenliği kapalı. Excel dinamik dizi formülleri ile bu işi tek hücrede çözmenin kararlı bir yolu var mıdır?
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.