• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel adına uygun veri getirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

nunu446

Yeni Üye
Aldığı beğeni
23
Excel V
Office 2019 EN
Konu Sahibi
Merhaba. Aşağıdaki nümune isimli dosyaya istanbul ve izmir isimli dosyadan makro yardımıyla bina numaralarına uygun tutarları getirib nümune isimli dosyada B sütununda bina numarasının karşısına veri getirilmesini istiyorum. Yardımcı olacak biri umarım olucaktır. Önceden teşekkürler.

Konu Sahibi
ben anladığımı söylüyorum tamam derseniz başlarım. Mevcut dosyalarınızı bir yada daha fazla dosyayı aynı anda seçeceksiniz. Seçilen bu dosyaların içerikleri Numune dosyasına alt alta kayıt yapılacak. Daha sonraki eklemeler numune sayfasına en alta eklenecek. Ancak burada şöyle bir sıkıntı olabilir. Mesela İzmir dosyasını yazdırdınız. Sonra unutup tekrar seçtiniz Bu mükerrer kayda neden olur. Bir diğer konu "İSTİNAD DİVARI" gibi harcamalar var bunlarda yazılacak mı?
Bir dosya seçeceğim, çünkü çok seçince donmalar oluyor, sonradan ekleme yapılmayacak, çünkü en fazla 800-900 tane bina numarassı var, unutup tekrar seçme gibi bi durum olmuycak, çünkü sırayla bir-bir yaptığım zaman yapılanlar kayıt edilecek ben tarafdan ve sonuncu dediğiniz gibi harcamalar da var ve onlar da yazılmalı, Önceden teşekkür ederim.

donma olmaz 500 dosyayı tek seferde seçebilirsin.

Açılacak olan dosya seç ile ister 1 dosya istersen daha fazla dosya seçebilirsin.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri