• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel Açılır Listede Çoklu Seçim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

lagrotta

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba,

3 gündür uğraştığım bir excelim var. Şunu yapmak istiyorum: excel hücresine tıkladığımda aşağı açılan 16 ilin listesinin çıkmasını (veri doğrulamadan yapabiliyorum) fakat birden fazla il seçimi (çoklu seçim) yapıp o hücreye illeri yanyana getirmek istiyorum. Veri doğrulamadan 1 il getirebiliyorum sadece.

Çok uğraştım ama yapamadım lütfen bana yardımcı olun :(

Çözüm
VBA içeriğindeki listbox ile sayfa içi listbox, properties açısından farklıdır...
VBA tabanı listbox daha fonksiyonel bir şekilde tasarlanmıştır ve userformlar içinde etkindir....
Konu Sahibi
Demek istediğim yalın bir şey aslında. sadeec hücreden açılan listeden aynı anda birden fazla seçim yapmak istiyorum ve seçtiklerimi o hücreye getirmek istiyorum. Örneğin "E" sütunundaki hücrelere nasıl getiririm.

Öncesinde list box zaten yapmıştım. ama patronum hücrelerde seçmek istiyorum. Çünkü aşağıda sütunlara ilerledikçe listbox yukarıda kalacak.

VBA içeriğindeki listbox ile sayfa içi listbox, properties açısından farklıdır...
VBA tabanı listbox daha fonksiyonel bir şekilde tasarlanmıştır ve userformlar içinde etkindir....

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri