• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Etopla İle Alta İnen Formüldeki Değeri Alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

themz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
arkadaşlar merhabalar.benim resimdeki gibi bir tablom var. solda gorunen bolume gider yazdıgımda tutarı girince genel bakiye degerinden gider cıkıyor. gelir yazdıgımda ve tutarı yazdıgımda yine genel bakiyeye gelir olarak + bakiye giriyor. benim sorum şu. ben her zaman son bakiyeyi nasıl diğer sayfaya aktarabilirim. hücreyi alıp kopyala devrik yapıştır falan yapacağım ama her eklemek yaptıgımda sayfa alta kayıyor olmaz. hücreyi seçip atıyorum bu sefer yeni sutün ekliyor her artı eksi bakiye de. yani demem o ki. ben buraya ne kadar değer girersem gireyim bana son cıkan genel bakiyeyi nasıl verir.

Ekran görüntüsü 2025-03-10 103720.png

Çözüm
arkadaşlar merhabalar.benim resimdeki gibi bir tablom var. solda gorunen bolume gider yazdıgımda tutarı girince genel bakiye degerinden gider cıkıyor. gelir yazdıgımda ve tutarı yazdıgımda yine genel bakiyeye gelir olarak + bakiye giriyor. benim sorum şu. ben her zaman son bakiyeyi nasıl diğer sayfaya aktarabilirim. hücreyi alıp kopyala devrik yapıştır falan yapacağım ama her eklemek yaptıgımda sayfa alta kayıyor olmaz. hücreyi seçip atıyorum bu sefer yeni sutün ekliyor her artı eksi bakiye de. yani demem o ki. ben buraya ne kadar değer girersem gireyim bana son cıkan genel bakiyeyi nasıl verir.

Ekli dosyayı görüntüle 32660
Alttaki formül I sütunundaki son dolu değeri verir size. deneyiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Ekli dosyayı görüntüle 32660
Alttaki formül I sütunundaki son dolu değeri verir size. deneyiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri