• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Eğer ve Düşeyara Birlikte Kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

hasanyolcu

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhabalar;

Ekli dosyada Kasa sayfasında BARKOD/STOK KODU alanına YİYECEK ve İÇECEK sayfalarındaki barkoda veya stok kodlarında herhangi birini yazdığım zaman (satış fiyatı-indirmli fiyat-Ürün adı-Üretici Firma) alanlarına ait bilgiyi bilgiyi nasıl alabilirim. bir kaç deneme yaptım fakat olmadı.

Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin

Kontrol ediniz!

Bir alternatif de ekdedir.

Konu Sahibi
Yardımınız için teşekkür ederim. Fakat KASA sayfasındaki A1 satırına YİYECEK ve İÇECEK sayfalarındaki STOK KOD veya BARKOD herhangi birini yazdığım zaman bilgilerin gelmesini istiyorum. Sizin yaptığınızda sadece BARKOD yazıldığında bilgiler geliyor. Eğer STOK KODU yazıldığında da bilgilerin gelmesi mümkün mü acaba? ben iki bilgiye istinaden bilgi çekmek istiyorum. Teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Bir alternatif de ekdedir.
Yardımınız için teşekkür ederim. Fakat KASA sayfasındaki A1 satırına YİYECEK ve İÇECEK sayfalarındaki STOK KOD veya BARKOD herhangi birini yazdığım zaman bilgilerin gelmesini istiyorum. Sizin yaptığınızda sadece BARKOD yazıldığında bilgiler geliyor. Eğer STOK KODU yazıldığında da bilgilerin gelmesi mümkün mü acaba? ben iki bilgiye istinaden bilgi çekmek istiyorum. Teşekkür ederim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri