• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü e tablolarda yinelenen değerler

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yahya2024

Yeni Üye
Aktivite

0%

Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba
e tablolarda yinelenen değerleri nasıl uygularım
Normal excelde C ve D sütununu ctrl ile seçip , stillerden yinelenen değerleri seçip 2 sütundaki yinelenenleri bulabiliyorum.Ama E tablolarda stiller olmadığı için nasıl yapacağımı çözemedim
yardımcı olabilir misiniz

Linki inceleyiniz.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Konu Sahibi
Linki inceleyiniz.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
merhaba,farklı 2 sütundaki yinelenenleri görmek istiyorum.Yinelenenleri kaldırmak istemiyorum.eklediğim dosyadaki gibi e tablolarda görme şansım var mı? teşekkürler

Konu Sahibi
Merhaba
e tablolarda yinelenen değerleri nasıl uygularım
Normal excelde C ve D sütununu ctrl ile seçip , stillerden yinelenen değerleri seçip 2 sütundaki yinelenenleri bulabiliyorum.(ekdeki örnek gibi ) Ama E tablolarda stiller olmadığı için nasıl yapacağımı çözemedim
yardımcı olabilir misiniz

Sorunun ilk halinde sütunlar yan yana ( C-D ) resimde ise bitişik değil. ( D -F ) .hangisi geçerli ?

Aşağıdaki formülü referans alarak deneyiniz.

1704915143272.png

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri