• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü E-Nabız analiz

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

makroeko

Yeni Üye
Aldığı beğeni
47
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar şu şekilde bir sıkıntım var.

Babam aylardır yoğun bakımda yatıyor.

Bu nedenle birçok tahliller ve testler yapılıyor.

Bu tahlilleri malumunuz E-Nabız sisteminden görüyoruz.

Üstelik min ve max değerlerin dışında olanlar da kırmızı renkle işaretli çıkıyor.

Ama farklı tarihlerde yapılan testleri, ayrı dosyalarda görüyoruz.

Bu nedenle şöyle bir amacım var.
Tüm testler de dahil olmak üzere, Örneğin, olumsuz olan PLT testinin seyrini izlemek istiyorum.

Yani bu test iyileşme mi yoksa kötüleşme eğiliminde mi.

Bunu da ancak farklı tarihlerdeki değerleri girerek yapabiliriz.

Düşeyara formülü ile Min. Ve Max değerleri çekerek son bir yıl içindeki değerleri görmek istiyorum.

Pivot tabloda çizgi grafiği ile de tarih bazlı izlemek istiyorum.

Sizce bu şekilde yapabilir miyim.

Ya da buna benzer bir program var mıdır.

Yardımınız için teşekkürler.

Çözüm
İstenileni anlayamadım.
Diğer üyelerden cevap bekleyebilirsiniz.
Tam Kan Sayımına yönelik, daha önce hazırlamış olduğum dokumanı BİLGİ amaçlı olarak ekliyorum. Belki işinize yarayabilir.
Not : Eklediğim dokumanın hazırlanması epeyce bir zaman gerektirmekte. İsteğinize cevap vermiyorsa da bunun istenilene uyarlanması için yeterli zamanım olamayacağını şimdiden belirtmek isterim.

Data sayfasına tahlil sonuçları Tarih bazında yazılır.
Grafik sayfasında ise, D2 ve F2 hücrelerinde bulunan seçenek düğmesi ile istenilen seçim yapılır ve daha sonra liste üzerinde mouse gezdirilerek seçim tamamlanır. Yapılan seçime yönelik grafik ve sonuçları gözlemleyebilirsiniz.
İstenileni anlayamadım.
Diğer üyelerden cevap bekleyebilirsiniz.
Tam Kan Sayımına yönelik, daha önce hazırlamış olduğum dokumanı BİLGİ amaçlı olarak ekliyorum. Belki işinize yarayabilir.
Not : Eklediğim dokumanın hazırlanması epeyce bir zaman gerektirmekte. İsteğinize cevap vermiyorsa da bunun istenilene uyarlanması için yeterli zamanım olamayacağını şimdiden belirtmek isterim.

Data sayfasına tahlil sonuçları Tarih bazında yazılır.
Grafik sayfasında ise, D2 ve F2 hücrelerinde bulunan seçenek düğmesi ile istenilen seçim yapılır ve daha sonra liste üzerinde mouse gezdirilerek seçim tamamlanır. Yapılan seçime yönelik grafik ve sonuçları gözlemleyebilirsiniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri