• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Duruma Göre Renklendirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

prigo

Yeni Üye
Aldığı beğeni
12
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, duruma göre renklendirme nasıl yapabilirim.. Duruma bitti yazdığımda o satırdaki kısmı kırmızı renge boyansın istiyorum otomatik nasıl yapabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar :)

Excelde Giriş- Stiller bölmesinde Koşullu Biçimlendirme tıklayın en altta Kuralları Yöneti tıklayın. Yeni Kural deyin, en altta Biçimlendirilecek hücreleri belirlemek için formül kullanı tıklayın. Formül kısmına =$G2="BİTTİ" yazın. Biçimlendirme kısmından dolgu rengini belirleyin. Tamam deyin. Uygulama hedefi olarak =$D$2:$G$10000 yazın. (G2 ile G10000 arasında G hücresinde BİTTİ yazarsa o satırda D:G aralığını belirttiğiniz dolgu renginde yapacaktır.

Dosya ekdedir Bitti yazan bölümlerdeki şartlı biçimlendirmeyi aşağıya taşımak için fırçayı kullanın ben 22. satıra kadar yaptım..

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri