• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Dosyadan veri alma, alınan verinin şarta göre kopyala-yapıştır

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mkarakas_58

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba üstadlar,

Makroyla, masaüstündeki rapor excelindeki tabloyu almak ve aldığımız tablonunda dönemine göre belirli alana kopyala yapıştır yapmak istiyoruz. Örnek excel ektedir. Konu hakkında yardım ederseniz seviniriz.

Merhaba mkarakas_58 Öncelikle Forum Sitemize Hoş Geldiniz.

Dosyanız Ektedir.
İyi Çalışmalar.

Konu Sahibi
Sayın admin çok teşekkür ederim ilginiz için, ama ufak bir eksiklik var. Veriyi aliyor ama dönemine göre ilgili yere veriyi aktarmıyor. Aslında rapordaki dönemide alacak, o döneme göre ilgili yere aktaraması lazım. Kodları biraz güncelledim.

HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

veriyi alıyorum. Sorun yok. Sonra,

HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Bunlar çalışmıyor. Manuel girilmesi istiyor. İstiyorum ki rapor excelinde dönem var o dönemide alıp ilgili yere aktarmasını istiyorum örnek excelinin.

İlginiz için çok teşekkür ederim.

Merhaba Sayın mkarakas_58

Dosyanız Ektedir.
İyi Çalışmalar.

Çözüm
Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. Becerdim çok ama çok ufak bir isteğim oldu. Bunları kurum için revize ettim. Hocam. Veriyi aldıktan sonra dönem kısmı tarih olarak geliyor. Tarihdende ay olanı ekteki şekilde ilgili ayın(dönemin) bölümüne aktarmasını istiyorum.

Kodları güncellmeyi denedim beceremedim.

Konu Sahibi
dosya ektedir hocam. Kurum verdiği tablo değişik geldiği için ilgili dönemede aktarmadasıda farklı olacak. Kusuruma bakmayın.

İlginiz için teşekkür ederim.

mkarakas_58 Sorununuz çözüldüğü için Yeni sorunuz için yeni konu açabilirsiniz.
İyi Çalışmalar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri