• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Dosyada Düzeltme Yapamama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Gold Üye
Aldığı beğeni
132
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhabalar üstadlarım,

dosyamın B sütununa kodunu girince E sütununda açıklamasını vermektedir. Değişen kodlar olduğu için açıklama kısmında değişiklik yapmak istiyorum ancak dosya buna izin vermemektedir. Yardımcı olabilir misiniz.

Teşekkür eder saygılar sunarım.

Çözüm
bunun içindeki kodu seç kod sayfasına yapıştır ama sayfanın adını kod içinden değiştirmeniz gerekir. mesela sizin gönderdiğiniz dosyada sayfa adı sheet2 idi onu değiştirmeniz gerekli
Merhabalar üstadlarım,

dosyamın B sütununa kodunu girince E sütununda açıklamasını vermektedir. Değişen kodlar olduğu için açıklama kısmında değişiklik yapmak istiyorum ancak dosya buna izin vermemektedir. Yardımcı olabilir misiniz.

Teşekkür eder saygılar sunarım.
Sayfa koruması ile ilgili bir durum olablir...

korumanın şifresi nedir

Konu Sahibi
dosyayı firma gönderiyor. Malesef ben de bilmiyorum :(

koruma kaldırıldı

Konu Sahibi
koruma kaldırıldı
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Her fiyat güncellemesi geldiğinde yeni liste gönderiliyor. Yeni listelerden korumayı kaldırabilmem adına nasıl kaldırdığınızı anlatabilir misiniz?

bunun içindeki kodu seç kod sayfasına yapıştır ama sayfanın adını kod içinden değiştirmeniz gerekir. mesela sizin gönderdiğiniz dosyada sayfa adı sheet2 idi onu değiştirmeniz gerekli

Çözüm
Sağ olasın hepimizin işi rast gitsin

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri