• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Dosya uzantısındaki excel ismini alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese selamlar, ekteki dosyada f sütununa dosya uzantısındaki excellerin isimlerini yazdırmak istiyorum, nasıl yapabilirim şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar herkese selamlar, ekteki dosyada f sütununa dosya uzantısındaki excellerin isimlerini yazdırmak istiyorum, nasıl yapabilirim şimdiden teşekkür ederim.
Aktif dosyanın ismini almak istiyorsanız aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz. Dosya yolu hücreye yazılmış ise kodta yazılan HÜCRE("dosyaadı") kısmını ilgili hücreyi belirtin.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Aktif değil hocam aynı dosya uzantısındaki diğer excellerin isimlerini almak istiyorum. Teşekkür ederim.

F sütununa dosya yoluları yazılmış mı. Yoksa bir klasördeki tüm excel dosyaların isimleri F sütununa mı çekmek istiyorsunuz.

Konu Sahibi
Dosya uzantısındaki tüm excellerin isimlerini cekmek istiyorum. F sütunu boş

Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. Ancak dosyaları benim seçmemi istiyor şuanda onu nasıl değiştirebilirim, dosyaları kendisinin getirmesini istiyorum hocam.

Çok teşekkür ederim. Ancak dosyaları benim seçmemi istiyor şuanda onu nasıl değiştirebilirim, dosyaları kendisinin getirmesini istiyorum hocam.
C:\Users\ yazılan yeri dosyalarınızın oldugu klasör yolunu yazınız.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri