• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Dosya bölmede hiyerarşi uygulama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Herkese merhablar arkadaşlar ekteki dosyamda dosya bölme işlemi yapıyorum A sütununda yer alan kriterlere göre, buna eklemek istediğim şey dosyaları bölerken "D" sütununda yer alan hiyerarşiye göre bölmesi, ancak her zaman D hücresinde değil bu nedenle UNVAN/İŞ kelimelerini bulunca hiyerarşi uygulasın istiyorum nasıl yapabilirim? Hiyerarşi İŞ isimli sayfada yer alıyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Evet unvan/iş hangi sütunda olduğu önemli değil sütun başlığına bakmıyor.., o işi kod yapıyor.
Hocam çok çok teşekkür ederim şimdi oldu çok emek ettiniz çok teşekkür ederim Sadece son bir şey sormak istiyorum. IS-UNVAN sayfasından sıralamayı aldıyoruz ya, bunu baska bir excelden aldırdıgımız durumda kodu nasıl değiştirmek gerekiyor? Ben böyle bir şey denedim. Şimdiden teşekkürler.

yol = ThisWorkbook.Path

dsy = "SIRALAMA.xlsx"
Workbooks.Open Filename:=yol & "\" & dsy
ThisWorkbook.Activate
Set dt = Workbooks(dsy).Sheets(1)

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri