• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Dinamik Saat Formülü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

fatiherol

Yeni Üye
Aldığı beğeni
19
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Arkadaşlar E tabloda İmport fonksiyonu ile kur bilgilerini çekiyorum fakat dakikada bir yenilemesini istiyorum bunun içinde formülü bir hücreye bağladım o hücrede verinin dakika da bir değişmesini istiyorum bunun içinde oraya saat formülü ekleyip 1 dakika da bir değişmesini istiyorum Şimdi formülü yazınca saniyede alıyor içine bu sefer formül devamlı yenileniyor olmuyor Saat formülü yapıp 1+ yapıp dakika da bir değişmesi lazım nasıl yol izlemem gerekir.

Merhaba
Arkadaşlar E tabloda İmport fonksiyonu ile kur bilgilerini çekiyorum fakat dakikada bir yenilemesini istiyorum bunun içinde formülü bir hücreye bağladım o hücrede verinin dakika da bir değişmesini istiyorum bunun içinde oraya saat formülü ekleyip 1 dakika da bir değişmesini istiyorum Şimdi formülü yazınca saniyede alıyor içine bu sefer formül devamlı yenileniyor olmuyor Saat formülü yapıp 1+ yapıp dakika da bir değişmesi lazım nasıl yol izlemem gerekir.

Aşağıdaki kodlar işinizi görür galiba. Her 1 dakikada belirtilen makroyu tetikler. Zamanı ayarlayabilirsiniz.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri