• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Dikey Filtreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

A. Gnş

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba;
B sütununda , 200 e yakın mamul ürünümüz var,
F sütunundan sonraki sütunlarda da, Mamül üründe kullandığımız 1000 e yakın Hammadde ve Ambalaj ürünümüz var.

Ben yatay filtreleme yapıp, Süt teki filtrede "boş olanlar" tikini kaldırdığımda, sadece süt kullanan "sütlaç" ve "çik.kurabiye" yi bana gösteriyor.

Bu filtrelemeyi "B" sütununda dikey yapabilirmiyiz, Yani ben "Baklava" yı seçip baklavadaki "boş olanlar" tıkını kaldırıp, Baklavada kullanılan hammadde ve ambalajları göstersin, boş olan hücreleri gizlesin istiyorum, Böyle bir işlemin mümkünatı varmıdır,
Yardım ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum,

İstediğiniz işlem VBA Makro ile olabiliyor , dosya ek dedir yukarıdaki yatay filtre butonları ile çalışır.

Konu Sahibi
İstediğiniz işlem VBA Makro ile olabiliyor , dosya ek dedir yukarıdaki yatay filtre butonları ile çalışır.
Maalesef istediğim bu değil, Mesela "BAKLAVA" ya tıkladığım zaman Baklava için kullandığım ürünlerin bulunduğu hücreleri gerebileyim, diğer boş hücreler gizlensin istiyorum,

Zaten gönderdiğim dosyadada baklava seçildikten sonra Yatay filtre uygulaya basınca , baklava satırında boş olanları görünmez yapıyor sadece baklava üretimi için gerekli malzeme olan hücreler görünüyor .. bunu isemedinizmi.

Konu Sahibi
Zaten gönderdiğim dosyadada baklava seçildikten sonra Yatay filtre uygulaya basınca , baklava satırında boş olanları görünmez yapıyor sadece baklava üretimi için gerekli malzeme olan hücreler görünüyor .. bunu isemedinizmi.
Dosyayı indirdim, filtreleme yaptığımda sadece şeker görünüyor, diğerlerini komple gizliyor maalesef

Önce normal filtrelemmede mesela Baklava seçip sonra yatay filtre uygula deyince bende normal çalışıyor ...ben tekrar gönderiyorum belki dosyada sıkıntı olmuştur indirirken.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri