• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Değişen Eklenen Çıkan değerleri bulmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Jardin

Yeni Üye
Aldığı beğeni
11
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhaba Elimde mevcut olan bir excel dosyası var bu dosya günde 3-5 kere güncellenmekte
benim istediğim dosya içerisinde iki ayrı sayfa var yeni ve eski diye

Dosyayı güncellediğim yeni sayfasın da ki veriler ile eski sayfa veriler arasında ki değişenleri ve yeni sayfasın da ki eklenen veya çıkartılan ürünler olduğun da bunların belirlenmeesini istiyorum
Örnek verecek olursam
Ben dosyayı güncellediğim de

22​
AC55YT0056
3512​
BUFFER® Yeni Nesil Yıkanabilir Pratik Tüy ve Toz Toplama Rulosu Aparatı
20,83​
Eğer bu ürün çıkartılmışsa kırmızı
eğer hiç olmayan bir ürün eklenmişse yeşil
değişen stokları ve fiyatları da mavi olarak işaretlemek istiyorum bu mümkün müdür ?

Deneyiniz.
Yeni sayfada olmayan eski sayfada olan KIRMIZI
Yeni sayfada güncellenen MAVİ
Yeni sayfada olan eski sayfada olmayan YEŞİL olmakta.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Deneyiniz.
Yeni sayfada olmayan eski sayfada olan KIRMIZI
Yeni sayfada güncellenen MAVİ
Yeni sayfada olan eski sayfada olmayan YEŞİL olmakta.
HTML:
Kod:
Hocam ben senin hakkını nasıl ödeyeceğim ? sana bir şekilde bunu ödemek istiyorum kardeşim satış yaptığım ürünlerden istediğin varsa sana yollayabilirim hediye olarak

Konu Sahibi
Hocam söyle bir sorun oldu doğru oldu da mesela değişen fiyat ve stok olduğunda tüm hücreleri mavi yapıyor
iki renk birden olduğunda çakışıyor onun için sadece hücreyi renklendirme olayı oalbilir mi ? böyle hepsi mavi oldu

Konu Sahibi
Ya da olmazsa eğer bu sorun olursa stok ve fiyatları yapmasakta olur
sadece yeni eklenen ve silinen ürünler olursa da olur fiyat ve stok durumunu çıkartalım ollmaz mı

Konu Sahibi

SNNAY Ben makroyu düzenlemeye çalışıyorum olmuyor​

Sadece Yeni Eklenen ve çıkan ürün varsa onları yapsın fiyat ve stokları hiç ellemeyelim onu ayrı bir tane yapmıştık oradan yaparım burada sadece yeni eklenen ve çıkartılan ürünler işaretlenirse çok sevinirim makroya girip orayı kaldırınca çalışmıyor yeniden yapabilir miyiz
Fiyat ve stoklar ellenmesin sadece ürün id kısmında eklenen çıkartılanlar işaretlenirse olur mu size zahmet olmazsa ?

Ya da olmazsa eğer bu sorun olursa stok ve fiyatları yapmasakta olur
sadece yeni eklenen ve silinen ürünler olursa da olur fiyat ve stok durumunu çıkartalım ollmaz mı
Hücre değişkenli renklenme düzenlendi. Stok Ürün adı yada fiyat değiştiyse mavi oluyor diğerleri eskisi gibi.

HTML:
Kod:

Konu Sahibi

SNNAY Ben mavileri tamamen çıkartmak istiyorum​

Yeşil ve kırmızı olsun sadece
stok ve fiyat kısmını hiç karıştırmayayım
yeni bir excel oluşturayım ve sadece ürün ıd ve stok kodu olsun yeni eklenen yeşil
olmayan ürün kırmızı olması mümkün müdür

SNNAY Ben mavileri tamamen çıkartmak istiyorum​

Yeşil ve kırmızı olsun sadece
stok ve fiyat kısmını hiç karıştırmayayım
yeni bir excel oluşturayım ve sadece ürün ıd ve stok kodu olsun yeni eklenen yeşil
olmayan ürün kırmızı olması mümkün müdür
Deneyiniz

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri