• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Değerleri Özel Yapıştır

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yasar PİSKİN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
107
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Yapmak istediğim şey DATA sayfasında kaç personel var ise şu an 59 personel olduğu için çalışma açıldığında 59 personelin hepsi tek seferde değil de sadece 59. personelle başlayıp 1. personel doğru manuel olarak (Örneğin en son personel olan 59 B62 hücresinden başlayarak F2 yapıp 58, 57... gibi) gidilebilir mi? Ayrıca LİSTE sayfasında başa sayfalara (Örneğin DATA sayfasına) gidilip tekrar LİSTE sayfasına dönüldüğünde veya herhangi bir değişiklik yapıldığına çalışmayan mevcut kodun iyileştirilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum.​

Talebinizi anlayamadım.
DATA sayfasındaki verileri sondan başlayarak ne yapılmak istendiğini örneklendirerek izah eder misiniz?

Konu Sahibi
DATA sayfasındaki personel sayısı 59 olduğu için sondan başlayarak ilk personele kadar en son personel olan 59 un dek geldiği B62 hücresinden başlayarak F2 o satırı değer olarak kaydeden mevcut kod ile B sütunun da F2 yaparak mevcut satırları değer olarak kaydedip 58 personel, 57 personel... gibi ilk satıra gidilirken LİSTE sayfasında başka sayfalara (Örneğin DATA sayfasına) gidilip tekrar LİSTE sayfasına dönüldüğünde veya herhangi bir manuel değişiklik yapıldığına mevcut kod çalışmıyor. Bu hatanın iyileştirilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum.​

Listele butonuna basınız.
Dosya ektedir.

?

Konu Sahibi
Butona basarak tek sefer de değil de LİSTE sayfasında başka sayfalara (Örneğin DATA sayfasına) gidilip tekrar LİSTE sayfasına dönüldüğünde veya herhangi bir manuel değişiklik yapıldığına mevcut kod çalışmıyor. Bu durum iyileştirildikten sonra DATA sayfasındaki personel sayısı 59 olduğu için sondan başlayarak ilk personele kadar en son personel olan 59 un dek geldiği B62 hücresinden başlayarak F2 o satırı değer olarak kaydeden mevcut kod ile B sütunun da F2 yaparak mevcut satırları değer olarak kaydedip 58 personel, 57 personel... gibi ilk satıra kadar elle yapmak.​

Konu Sahibi
Evet. Ben buton olmadan tek tek her satırda F2 yaparak istemiştim, bunu her satırda butona basarak tek tek yapmışınız.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri