• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Datepicker ekleme hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Bluekaya

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar bir datepicker buldum bunu kendime göre ayarladım yapmak istediğim textbox ı tıkladığımda datepickerin açılması ama daha userform u bile açtırmadan bana hata veriyor kodlar ve dosya ektedir teşekkür ederim.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Önceki mesajdaki kodları uyarladım.
Dosyadaki kodun birini Googleye yazınca Türkçe forumlardan birine zamanında konu açılmış ve o konudaki takvim ile bu aynıymış indirip uyarladım.
Class ve bir modül eksik eklemişsiniz ve kodun bazılarıı yanlış yazmışsınız.
Merhaba.

Orjinal takvim dosyasınını ekler misiniz?
Bence eksik kodlar var.

Yani tahminen Class kod eksik yanlış anlamadıysam kodlardan.

Bu arada alttaki linkteki 3.Mesajdaki dosyadaki gibi yapamamışsınız combonun süzme olayını.
ComboDropdown olayına ve userforminitalieze ve en üste Dim tiklandimi As Boolean bu kodu felan eklemiştim belirteyim istedim.
ComboChange kodunuda güncellemiştim sanırım orayıda tam yapmamışsınız.

Dosyadaki kodun birini Googleye yazınca Türkçe forumlardan birine zamanında konu açılmış ve o konudaki takvim ile bu aynıymış indirip uyarladım.

Çözüm
Konu Sahibi
usta sen cidden çok çok iyisin beklentimin üzerinde birşey olmuş ellerine gönlüne sağlık allah razı olsun :giggle:

Sizdende abey.
Textboxa tıklama yerine tarih resimli butona tıklayınca takvim çıkar isterseniz değiştirirsiniz.
Ayrıca dikkatimi çekti takvim fare imleç nerdeyse orda açılsın gibi kod var ama çalışmıyordu resimdeki gibi yapınca çalıştı ve dosyayı ekledim abey.

Kolay gelsin.
Screenshot 2023-03-09 103924.jpg

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri