• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü CommandButton1 ' e İki Kod Görevi Tanımlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

LİNDA

Gold Üye
Aldığı beğeni
90
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhaba ekteki dosyamda Commadbutton1 (Aday Bul) a tanımlı olan kodlara CommandButton3 e (ARA) kodlarını comanmand1 e şu şekilde nasıl birleştirebiliriz.
Aday bul tuşuna tıklama ile sayfa2 den bilgileri getiriyor . Evet cevabından sonra verileri girerek kaydediyorum. Eğer öğrenci kaydedilmişse aday bul tuşu ile data sayfasındaki kayıtlı olan diğer bilgileri ni ekrana getiriyor. Yapmak istediğim. Aday bul tuşuna ikinci tıklama ile commandbutton3 kodlarını devreye sokmak .Çünkü ARA tuşuna faklı bir görev tanımlamam gerekti.
Not: okul numarası girdikten sonra enter ile aday bilgileri ikinci enter ile kayıtlı tüm bilgiler ekrana geliyor. Bu kod sistemi de çalışması da bozulmamalı
ADAY BUL TUŞU

HTML:
JavaScript:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

ARA TUŞU
HTML:
Bash:

ENTER KODLARI
HTML:
C-like:

Çözüm
Rica ederim.
Aslında bir sub ile click içindekilerini onun içine alsanız alttaki gibi click eklemeye gerek yok sub olarak çağırılabilinir.
Örnek
sub ara()
Buraya click kodları gelebilir.
End sub
Private Sub CommandButton11_Click()
Kodlarınızın tam olarak nasıl çalıştığını inceleyecek zamanım olmadı
O yüzden kodlarınızın üzerinde çalışmadım
Aşağıdaki gibi deneme yapabilirsiniz...

HTML:
Kod:

Konu Sahibi
Kodlarınızın tam olarak nasıl çalıştığını inceleyecek zamanım olmadı
O yüzden kodlarınızın üzerinde çalışmadım
Aşağıdaki gibi deneme yapabilirsiniz...

HTML:
Kod:
Yardımınız için teşekkür ederim sayın mozuer önerinizi denedim . Boşluk olan yerlere düğme düğme kodlarını ekledim son boşluğa ise enter kodlarını ekledim . Ve düğmedeki kodları sildim. Ama sonuç alamadım. ARA tuşuna başka userform4 açmasını için kod yükleyeceğim .

Konu Sahibi
Rica ederim.
Aslında bir sub ile click içindekilerini onun içine alsanız alttaki gibi click eklemeye gerek yok sub olarak çağırılabilinir.
Örnek
sub ara()
End sub

Çözüm
Konu Sahibi
Rica ederim.
Örnek
sub ara()
End sub
Öneriniz için teşekkür ederim. Ama fazla ayrıntılı bilgim yok .Daha basit yola kaçıyorum sanırım. Benim yöntem belki sistemi yavaşlatıyor Hangi alanda düzenleyeceğimi bilemedim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri