• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Comboxlarda filtre edilen verilerin gözükmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

lion2577

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba. Bu ekteki dosyada ( Refaz kardeşimizin sayesinde. Tekrar kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.) tablodaki verileri listbox'ta filtre işlemi gerçekleştiriyor.

Comboxlarda filtre edildiği zaman diğer Comboxlarda sadece filtre edilen veriler gözükse de tarihlerin bulunduğu comboxda filtre edildikten sonra listboxdaki tarihler değilde tüm tarihler gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz. Şimdiden çok teşekkür ederiz.

Çözüm
Dosyanıza uyarladım ve resimlerde ekledim.
Ayrıca combobox8 ede uyarladım zaten basit koda bakınca.

Ve arşivimdeki dosyayıda ekledim.Öncedende dediğim gibi pek sağlıklı değil ve ben kullanmıyorum.
Kolay gelsin.

1.png

2.png
Dosyayı deneyin tarih olayını dictionary ile yapabildim SQL ile nedense hata veriyor çözebilirsemde eklerim.

Buda SQL ile olan ama biraz garip çözüm oldu.

Amin sizdende.İlk olsn tarih sıralı gelmez ama ikincide sıralı gelir.İkinciyi kullanabilirsiniz.Listbox fare olayı api ile yapılıyor ama hata felan olunca excel kapanıp açılıyor tabii fare olayını comboboxad uyarlayabilirsiniz.Youtube ve forumda olması gerekti yada ekleyeyim dosysnıza birazdan.

Dosyanıza uyarladım ve resimlerde ekledim.
Ayrıca combobox8 ede uyarladım zaten basit koda bakınca.

Ve arşivimdeki dosyayıda ekledim.Öncedende dediğim gibi pek sağlıklı değil ve ben kullanmıyorum.
Kolay gelsin.

1.png

2.png

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri