• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Comboboxtan seçilen ayın verilerini grafiğe aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

orcunsadik

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhaba, excel bilgim çok az youtube ve google üzerinden sabahtan beri araştırmalar yapmama rağmen ne yazık ki istediğim sonucu bulamadım, tabloda aylar ve iller olarak veriler mevcut benim yardımınızı istediğim konu şu comboboxtan hangi ay seçilirse grafiğe o ayda illere yazdığım verilerin grafikte olması, lütfen yardım ederseniz sevinirim..

Excel versiyonunuz 2021 ise filtre fonksiyonu vardır. Basit bir örnek paylaşıyorum

Konu Sahibi
Excel versiyonunuz 2021 ise filtre fonksiyonu vardır. Basit bir örnek paylaşıyorum
Merhaba, örnek için teşekkür ediyorum, buna 2. bir grafik oluşturup comboboxtan örneğin mayıs ayını seçtiğimizde seçilen ayın sayı olarak en yüksek olan 3 ilini grafikte gösterebilir miyiz acaba ?

Merhaba, örnek için teşekkür ediyorum, buna 2. bir grafik oluşturup comboboxtan örneğin mayıs ayını seçtiğimizde seçilen ayın sayı olarak en yüksek olan 3 ilini grafikte gösterebilir miyiz acaba ?
inceleyin:

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri