• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ComboBoxtan Sayfa Seç ve PDF Yap

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
125
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi günler;
Ekli dosyada anasayfa üzerindeki PDF butonu ile 55AZ410 isimli sayfanın A1:K47 hücre aralığını AnaSayfa da A1 hücresindeki isimle masaüstünde Arıza Tespit Formu klasörün içerisine PDF dosyası olarak kayıt yapabiliyorum. Benim yapmak istediğim AnaSayfa içindeki ComboBox.1 e sayfa adlarını almak ve ComboBox.1 den seçilen sayfayı yine aynı klasörün içerisine ComboBox.1 deki seçilen sayfa adı ile pdf olarak kayıt yapmak. Tüm sayfaların hücre aralığı sabit (A1:K47).
Not: Sayfa çoğaltılacak. ComboBox.1 de çoğalan sayfalar görünecek. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Dosyanız ektedir,
İyi günler.

Çözüm
Kodları ANASAYFA kod kısmına kopyalayın. PDF butonuna ANASAYFA kısmındaki PDF makrosunu yeniden atayın.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Dosyanız ektedir,
İyi günler.
Sayın arschimet ve sayın veyselemre çok teşekkür ederim. Yapmış olduğunuz kodu Listbox olarak değiştirdim. Dosyayı açtığımda sayfaların anlık ekrana gelmesini nasıl sağlayabilirim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri