• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Combobox ve OptionButton değerlerine göre veri çekme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

gultekinkaymaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
17
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,
Hazırlamış olduğum tabloda Combobox ve optionbutton değerlerine göre textboxlara veri çekmesini istiyorum. Bunu bir butona bağlamadan yapmak mümkün mü?

Combobox3 değeri ve OptionButton değerleri değiştikçe kdv bap hazine bmp yp ve ek ödeme oranı değişsin istiyorum fakat bir türlü ilgili kodları nereye nasıl yazmam gerektiğini anlayamadım.

Örnek : Combobox3: Proje ve Danışmanlık, OptionButton1 =Fakülte/Yüksekokul ve OptionButton6=Evet olarak seçiliyken ilgili değerleri tablodan textboxlara çekebilir miyim?

Çözüm
İlk önce örnek dosya ekleyin, Opsiyon Buttonlar'daki seçenekler Sütun başlıklarındaki kısaltmalardan hangilerini karşılıyor ve hangi metin kutularına yazılacağını belirtirseniz daha kolay çözüm bulursunuz.
İlk önce örnek dosya ekleyin, Opsiyon Buttonlar'daki seçenekler Sütun başlıklarındaki kısaltmalardan hangilerini karşılıyor ve hangi metin kutularına yazılacağını belirtirseniz daha kolay çözüm bulursunuz.

Çözüm
Konu Sahibi
Merhaba sorunu çözdüm sanırım şimdilik sorun yok gibi duruyor teşekkürler eğer sorun çıkarsa tekrar rahatsız ederim :)

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri