Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DİKKAT !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
Selamlar,
Userform açıldığında bir resmin görünmesini ve sonrasında combobox ile seçtiğim resmin gelmesini istiyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler
Merhaba, sayfadan resim ekleme işlemi yerine klasörden resim ekleme işlemi için örnek kod.
Mevcut kodlarınızı pasif yapıp, kullanıcı isimlerini AddItem yöntemi ile combobox a ekledim. Dosyanızda bu kısmı değiştirirsiniz.
Kodu çalıştırmadan önce yapmanız gerekenler, ResimKlasoru = "...\Resimler\" satırında, çift tırnak arasında resimlerin olduğu klasör yolu var.
Burayı resimleri alacağınız dosyanın yolu ile değiştiriniz.
Daha sonra resimleri jpg uzantısı ile belirtilen klasöre kayıt edin. Örnek Ayşe.jpg Ali.jpg gibi.
Sn. xemdarx resimler excel sayfasından alınır mı alınmaz mı kısmını bilmiyorum ama tek gerçek var ki excel bir depolama aygıtı(harddisk vs gibi) değildir.. Excelin kullanım amacı dışına çıkılınca da excel den verim alamazsınız. Bazı excel sayfaları var 20-50-100... mb büyüklüğünde bir işlem yapınca pişmanlık yaratıyor işte o zaman excel excelden çıkmış oluyor...