• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Combobox ile llistbox filtreleme de kutuların birbirine bağlantısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ahmetkostek

Yeni Üye
Aldığı beğeni
19
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Merhaba ,

Ekteki dosyamda oneriliste sayfasıda ayrı combobox ekledim hepsinin filtresi ayrı ayrı çalışıyor ancak birbirine bağlantısını yapamadım. Yani Bölüm seçtiğim de durum combobox ından seçim yazıyorrum bölüm filtrelemesi kalkıyor.

2. olarak oneriliste userformudna listeye çift tıkladığımda duzenle userformuna veri aktarıyorum ancak 3 ayrı filtrelemeden de denediğimde columslar değiştiği için textboxlara yanlış veriyi giriyor. Listbox da bulunan başlıkların aynısının geçmesini istiyorum . Bu işlemleri SQL olmadan yapmam lazım çalıştığım yerde SQL problemleri olabiliyor.

Yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba

Kontrol eder misiniz?

Kodlarınızı biraz düzenledim.

Bu hali de hoşunuza gidebilir.

Çözüm
Konu Sahibi
Merhaba ,
Ahmet hocam ellerine sağlık v2 olanı kullanıyorum harika olmuş tek kod ile halletmişsin çok teşekkürler .

Hocam ikinci olarak aşağıdaki kod ile öneriyi sayfa1 de a kolonunda son boş satırın altına kaydettiriyorum . Bu proğramı paylaşıma açıyorum onlarca kişi kullanıyor . Aynı anda 2 kişi gönder dediğinde üstüne yazıyor bunun bir çözümü var mı normalde aynı anda butona basma ihtimali düşük ama sayı çok fazla olduğu için risk teşkil ediyor. kodlar aşağıdaki gib.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri