himmgarip
Excel Dostu
- Aldığı beğeni
- 883
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,
Ürün adetleri bölümünde bulunan 16 adet textbox için;
Her textboxa palet adeti yazılmakta olup, her paletin ayrı ayrı tonajları vardır.
Örneğin;
DAMACANA
PC:750 KG
CAM: 983 KG
BAYİ PET
0,33: 801 KG
0,5 KG: 856 KG
.................................
burada yapmak istediğim ÜRÜN ADETLERİ altında bulunan textboxlar için adet girildikçe kendi tonajıyla adeti çarpıp, genel toplamını almaktır (Bu durum 1 ya da daha fazla textbox olabilir). Bunu her değer girildiğinde ya da güncellendiğinde otomatik almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem lazım? Desteğinizi rica ederim.
Ayrıca Refaz hocam konu kilitlendiği için teşekkür edemedim. Textbox renklendirme müthiş oldu. Elinize sağlık.

Ürün adetleri bölümünde bulunan 16 adet textbox için;
Her textboxa palet adeti yazılmakta olup, her paletin ayrı ayrı tonajları vardır.
Örneğin;
DAMACANA
PC:750 KG
CAM: 983 KG
BAYİ PET
0,33: 801 KG
0,5 KG: 856 KG
.................................
burada yapmak istediğim ÜRÜN ADETLERİ altında bulunan textboxlar için adet girildikçe kendi tonajıyla adeti çarpıp, genel toplamını almaktır (Bu durum 1 ya da daha fazla textbox olabilir). Bunu her değer girildiğinde ya da güncellendiğinde otomatik almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem lazım? Desteğinizi rica ederim.
Ayrıca Refaz hocam konu kilitlendiği için teşekkür edemedim. Textbox renklendirme müthiş oldu. Elinize sağlık.

Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.