Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben bu soruyu daha önce cevaplamıştım. Ne oldiste
Tam istediğim gibi olmadı hocamBen bu soruyu daha önce cevaplamıştım. Ne old
Devamı edelim kral hocam size zahmetİsmi seçince tek formülle listeyi aldım. Ancak seçimli liste öyle zannediyorum tek formülle olmayacak. Ne dersin ?
Tamam kral hocam selamlarO zaman biraz sabret !
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapını
Teşekkür ederim hocam kral hocam Allah sizden razı olsun selamlarDeneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
Ali Bey Hocam Yardımlarınız İçin Teşekkür ederim Allah emanet olun selamlarEkli dosyayı görüntüle 33126
K1 hücresi
HTML:
O7 hücresi
HTML:
yazıp direk ENTER tuşuna basmadan CTRL+SHIFT+ENTER tuşlarına birlikte basarak dizi formülü oluşturup aşağı doğru çekiniz.
N7 hücresine
HTML:
yazıp direk ENTER tuşuna basmadan CTRL+SHIFT+ENTER tuşlarına birlikte basarak dizi formülü oluşturup aşağı doğru çekiniz.
M7 hücresine
HTML:
L7 hücresine
HTML:
K7 hücresine
HTML: