• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Çok kriterli filtreleme

Kokorecci

Yeni Üye
Aldığı beğeni
68
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
örnek olarak şu sekılde arama yaptırıp eşdeğerdekileri filtrelemek amacım
a sütununda (ay örnek 10) - b sutununda (hafta örnek 27) c sütunda ise isim var örnek (kokorecci) bu eşleşenleri data sayfasında buldurmak ısıtyorum
data sayfasında
data sayfası verisi a5;ad200000) satırlık veri var ve sectıgım kırıtere göre verileri filitreleyecegım ama birini getırebılyırom anca
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
bu şekilde olmuyor
bu konuda yardımcı olursanız sevınırım

Konu Sahibi
1760538801449.pngörnek bu sekılde filitrelemek istiyorum mavi regkli arama kırıterım datada bu sekmelere göre filitreleyecegım

• Sürüm bilginizi güncelleyin
  • "+" işareti YADA anlamına gelir. Siz VE işlevi yapacaksınız. Bunu dikkate alın. ve işlevi"*" ile yapılır.

Ben kuralı söyledim sadece. Yazılan formül dediğim gibi çalışır. VE yapmak için parametre yazılışı da değişiyor zaten. Sadece işareti değiştirmek yetmez.
Örnek veri paylaşırsanız ilgilenen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Konu Sahibi
1760549824349.pngreng ıle işraretledim birinci arama kırıter ay mavi ren ıkınıcı kırıter hafta kırmızı reng ucuncu kırıterim isim sarı reng eşleşenleri getirmek amacım

Konu Sahibi
yani amacım data sayfasındakı o ayda o haftada olan secılen simlerin onların eşleşenleri bulmak bu sekılde 1760550361302.png

Geri