• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü CheckBox İle Boş Sütunları Gizle/Göster

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
136
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar;
Ekli puantaj dosyasında Özel Bütçe-Kadrolu,Özel Bütçe-Mevsimlik,Döner Sermaye-Kadrolu ve Döner Sermaye-Mevsimlik sayfalarında AH15:AY100 sütunları arasında veri olmayan sürünları makro yardımı ile gizleyip gösterebilirmiyiz.?.Yardımıcı oursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim

Konu Sahibi
Ali bey merhabalar, hem makrolu hemde gruplandırma yöntemi ile nasıl yaparız. Hangisi kolayına gelirse onu kullanabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar;
Ekli puantaj dosyasında Özel Bütçe-Kadrolu,Özel Bütçe-Mevsimlik,Döner Sermaye-Kadrolu ve Döner Sermaye-Mevsimlik sayfalarında AH15:AY100 sütunları arasında veri olmayan sürünları makro yardımı ile gizleyip gösterebilirmiyiz.?.Yardımıcı oursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim
istediğin kodu yazıp butonlara atadım. butona basınca istediğin sayfalardaki gizleme ve açma işlemini yapar. butonu istediğin yere taşırsın.
Screenshot_130.jpg

Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim. Bunu checbox ile teke düşürebilirmiyiz. . Yani seçince gizlenecek. Seçili olmayınca gösterilecek. Ayrıca AM,AN ve AQ sütünlarında formül olduğu için gizlenmiyor. Bunlarıda gizleyebilirmiyiz. Formüllü sütünlarda gizlensin

GİRİŞ sayfası kod modülünün çift tıklama olayındaki kodları aşağıdaki şekilde değiştirinHTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Ali bey teşekkür ederim.Çift tıklama ile oldu. Fakat benim istediğim checbox butonu ile olması. Yani Giriş sayfasında seçili ise gizlenecek.Seçili değilse gösterilecek

Giriş sayfasındaki CheckBox sorunuzda hiç geçmiyor, onun için ayrı ayrı yapmıştım.
Giriş sayfasındaki CheckBox kodları
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri