• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru chatgptden excele tablo kopyalayinca hepsi tek hucreye yapisiyor yan yana bolme

Hakan_Ve

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Katkı
%0.00
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba, ChatGPT'ye bir analiz yaptırdım ve bana tablo olarak verdi. Oradaki tabloyu kopyalayıp Excel'e yapıştırıyorum ama düzgün bir tablo olmak yerine bütün satırlar tek bir hücrenin içine alt alta yapışıyor. Yan yana sütunlara bölünmüyor, darmadağın oluyor.Metni sütunlara dönüştür falan denedim ama aralarda virgül olmadığı için ayıramadım. Yapay zekadaki tabloları bozmadan, biçimiyle Excel'e düzgünce aktarmanın kolay bir yolu var mı?

Ekli dosyalar

Metni sütunlara dönüştür de boşluk seçeneğini işaretleyin.

Merhaba.

Sayın Alicimri nin önerisi bizde çalıştı, sizde çalışmadıysa yazdığınız promtu yada direk ham veriyi verirseniz daha net bir çözüm üretilebilir.
Bazen de direk Excele yapıştırmaktan sa önce Word e yapıştırıp oradaki tabloyu almak sorunu çözebilir.

İyi çalışmalar.

Direk prompttan excel dosyası isteyin size indirme bağlantısı verecektir. Görseldeki gibi exceli sayfadan da görebilirsiniz

1790009742959.png

Geri