• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Çeşitli Düşeyara

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

arda.yilmaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba

İşyerimde sevkiyat alanında kullanılması için bir data hazırlıyorum çıkan araçlar ve rampa takibi ile ilgili sorun şu x plakalı bir araç y şubeye gitmek için rampa 2 den yükleniyor buraya kadar okey fakat bazen x palakalı araca y ve z şubeleri aynı anda yükleniyor araç iki farklı şubeye gidiyor aynı plaka ve aynı rampada yükleme yapılıyor ekte data ekledim daha net anlaşılması için.

Şöyle birşey işinizi görür mü? İnceleyin

Pc başına geçince deneyim

Konu Sahibi
Tamamdır bir de e-tablo üzerinde makro kullanabiliyor muyuz ?
bir kayıt butonu olucak ve basıldığında a sheetinde bulunan belirli satırları b sheetine aktarıcak

etabloda şu şekilde bir kullanım söz konusu:
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Etablolarda çalışmadığım için makroları bir incelemek lazım

Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim şuan çalışıyor ama değer bulamadığından boş bırakıcağı yere "boş" yazdığımda tekrarlıyor 10 adet boş yazısı yazıyor

Çok teşekkür ederim şuan çalışıyor ama değer bulamadığından boş bırakıcağı yere "boş" yazdığımda tekrarlıyor 10 adet boş yazısı yazıyor
B sütununa mı boş yazıyorsunuz?

Konu Sahibi
=ARRAY_CONSTRAIN(ARRAYFORMULA(TEXTJOIN(" ";;EĞER((Tablo!$A$7:$A$16='Anlık Rampa Durumu'!E1)*(Tablo!$F$7:$F$16="");Tablo!$B$7:$B$16;"-BOŞ-"))); 1; 1)

Formüle uyguladım direkt değer bulamadığında boş bırakmasını istemiyorum " - BOŞ - " yazmalı oluyor ama tekrarlıyor 10 adet boş yazıyor

Şu şekilde kullanın:

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri