• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bütün verileri tek sayfada toplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ekselmymind

Yeni Üye
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
merhaba

icmal sayfası dışında diğer sayfalara veri girişi yapıyoruz,

veri girişi bitince bütün veriler icmal sayfasında toplansın istiyorum
alt alta gelecek şekilde yardımcı olur musunuz

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

sağ olun

1741978672530.pngsayfada topla

Çözüm
Yapıştırdığınız yerde birleştirilmiş hücre veya hücreler varsa hata alırsınız. Bunu aşmanın yolu birleştirilmiş hücreleri çözmektir.
İCMAL sayfası dışındaki diğer tüm sayfaların verileri İCMAL sayfasına aktarıldıktan sonra, yeni kayıtlar için bu sayfalardaki veriler silinecek mi ? Cevap Evet ise çözüm makro.

Deneyin bakalım eğer KIRPARALIĞI fonksiyonu sizde faal ise çalıştırabilirsiniz

1741981658041.png

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Merhaba, yeni sayfalar ekledik acaba onları da ekleyebilir miyiz, toplu şekilde çekmesi lazım alt alta yardımcı olur musunuz rica etsem sagolun

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
askan

Formülü kısaltarak revize ettim. Yeni bir sayfa eklediğinizde formülün: HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
bu kısmında şu şekilde ekleme yapabilirsiniz:
HTML:
Kod:

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Formülü kısaltarak revize ettim. Yeni bir sayfa eklediğinizde formülün: HTML:
Kod:
bu kısmında şu şekilde ekleme yapabilirsiniz:
HTML:
Kod:
nasıl yapacağımı anlamadım, yeni sayfa eklediğimde..

ek olarak yardımcı olduğunuz için allah razı olsun

Koddda ekleme yapacağınız yer burası : q(YENİSAYFA!A4:G1000)
YENİSAYFA! Yerine sayfanızın adını yazacaksınız

Konu Sahibi
SON HALİ :

üstadım sizden ricam bu dosya üzerinden devam edebilir miyiz, son hali bu, her veri doğru satıra gelmesi gerekiyor
allah razı olsun sag olun askan

taşma hatası alıyorum doğru veri doğru satıra gelmiyor yardımcı olur musunuz

sağ olun.

SON HALİ :

üstadım sizden ricam bu dosya üzerinden devam edebilir miyiz, son hali bu, her veri doğru satıra gelmesi gerekiyor
allah razı olsun sag olun askan

taşma hatası alıyorum doğru veri doğru satıra gelmiyor yardımcı olur musunuz

sağ olun.
Birleştirilmiş hücreler özellikle dökülmeli formüllerde taşma hatasına sebeb olur. Dosyanızda birleştirilmiş hücreleri çözerek örnekteki dosya hali ile kullanmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Birleştirilmiş hücreler özellikle dökülmeli formüllerde taşma hatasına sebeb olur. Dosyanızda birleştirilmiş hücreleri çözerek örnekteki dosya hali ile kullanmanız gerekmektedir.
hocam ben icmal sayfasından kopyalayıp başka yere yapıştıracağım bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olur musunuz

sorunuzu tam anlamadım ama kopyalamada nasıl bi sorun oluyor ?
Değer olarak yapıştırırsanız sorun yok ama formülü yapıştırırsanız o sorun olabilir.

Konu Sahibi
sorunuzu tam anlamadım ama kopyalamada nasıl bi sorun oluyor ?
Değer olarak yapıştırırsanız sorun yok ama formülü yapıştırırsanız o sorun olabilir.
değer olarak yapıştırıyorum ama şöyle bir hata veriyor hücre boyutları aynı değil diye, 2 yanyana hücreyi birleştiriyorum gene hata alıyorum

Yapıştırdığınız yerde birleştirilmiş hücre veya hücreler varsa hata alırsınız. Bunu aşmanın yolu birleştirilmiş hücreleri çözmektir.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri