• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Butona Tıkladığımda Yapılacak Toplama Çarpma İşlemi Kodu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

BetterCall

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Soldaki tabloda yer alan 1. ürünün miktarını artırıp ekle butonuna bastığımda, sağdaki "NET" kısmından bir fiyatın eklenmesini istiyorum fakat kodlama kısmı hakkında bilgim yok. Nasıl yapabilirim?

Yani (Satılan Miktar * NET) + Gelir olmalı, örneğin ürün1 için (C8*H5)+ D8, ama buton formül ile çalışmadığından tıkandım.

Veya sadece değer değiştirme düğmesi satılan miktarını artırdıkça da, her artırılan miktar kalan NET miktar eklenebilir.

Bir de tabii sağ tablodaki fiyat değişince gelir yeni fiyata göre değişmemeli.

buton.PNG

İlgili dosya örneği

Çözüm
Hocam sorunuz tam anlaşılmadığı için nereye yazacağımızı bilemedik. Ancak bir örnek yaptım kodları okuyabilirseniz kendiniz yerleştirebilirsiniz. Resimde değer değişim yerlerini(yazdırdığım yerleri) gösterdim.

1676231369420.png
Hocam sorunuz tam anlaşılmadığı için nereye yazacağımızı bilemedik. Ancak bir örnek yaptım kodları okuyabilirseniz kendiniz yerleştirebilirsiniz. Resimde değer değişim yerlerini(yazdırdığım yerleri) gösterdim.

1676231369420.png

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri