• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü buton sabitleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

incsoft

Yeni Üye
Aldığı beğeni
18
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar sayfalarda bulunan butonlar sabit olarak durmuyor. Kullanan kişi sayısı fazla olduğundan ve de ekran boyutları birbirinden fazla olduğundan sürekli konumları değişiyor. Bunu kilitlemenin yöntemi varmıdır? Ne olursa olsun sabit bir konmda olmasını istiyorum.

Teşekkürler.

1688986225485.png 1688986326616.png

Merhaba,
Bunun için bir prosedür oluşturup, dosya açılışına ya da sayfa activate'ine bağlarsanız sorun hallolacaktır diye düşünüyorum.
Örnek;
HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Merhaba,
Bunun için bir prosedür oluşturup, dosya açılışına ya da sayfa activate'ine bağlarsanız sorun hallolacaktır diye düşünüyorum.
Örnek;
HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Neden olmadı acaba? Size zahmet olmazsa hocam 1 örnek dosya ile gösterme imkanımız varmıdır?

Teşekkürler

syn incsoft :) örnek dosyayı sizin oluşturup soru içerisinde göndermeniz gerekmiyor muydu acaba?

Çözüm
Konu Sahibi
syn incsoft :) örnek dosyayı sizin oluşturup soru içerisinde göndermeniz gerekmiyor muydu acaba?

Doğru haklısınız efendim ancak dosyam biraz özel ve karışık olduğu için ondan eklemedim. Sizin eklediğiniz örneğe göre butona tıklayınca ilgili konuma sabitliyor güzel ancak amacım dosyanın ya açıldığında ya da hiç değişmemesi. İlginiz için teşekkürler

Doğru haklısınız efendim ancak dosyam biraz özel ve karışık olduğu için ondan eklemedim. Sizin eklediğiniz örneğe göre butona tıklayınca ilgili konuma sabitliyor güzel ancak amacım dosyanın ya açıldığında ya da hiç değişmemesi. İlginiz için teşekkürler
ben buton click olayına bağladım, siz workbook open olayına bağlarsanız, dosyanız açıldığında sabitlenecektir.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri