• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Buton İle Seçili OptionButtonu Aktif etme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
125
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi günler ; ekli dosyada 6 adet OptionButton var. Ben bunlardan herhangi birini seçtiğimde veriler suç tutanağışablon sayfasına aktrarılıyor. Daha sonra ise Ön İzle butonu ile suçtutanağışablon sayfasını önizleme yapıyorum. Benim istediğim OptionButton lardan herhangi biri seçili iken ön izle butonuna bastığımda seçili OptionButton aktif olabilir mi?. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Eğer istenen buysa
önizle butonunda pasife aldığım satırları silebilirsiniz.
Application.Run mkR(x-1) bu şekilde düzeltmeyi unutmayın. Bu önemli. Uyumuşum ben.
Kolay gelsin.
OptionButton lardan herhangi biri seçili iken ön izle butonuna bastığımda seçili OptionButton aktif olabilir mi?.
Seçili iken zaten aktiftir Sayın Hsn55.
Şimdi benim de kafam karıştı.
Ama yaptım bir kere bir şeyler.
Dener misiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Hocam teşekkür ederim. Tam istediğim gibi . Fakat Kadastroyu seçtiğimde amanajmanı getiriyor.Amenajmanı seçtiğimde memleketi,Memlkete seciğimde uyduyu,Uyduyu seçtiğimde kroki,krokiyi seçtiğimde resmi geitiryor. Birde kod çalıştırılsın mı uyarısı olmadan direk çalıştırılabilir mi?

Konu Sahibi
Hocam option buton isimlerini değiştirince oldu. Sadece kod çalıssınmı uyarısını kaldırabilir misiniz

Sayın Hsn55
İşin aslı benim kafam hala karışık.
Oldu diyorsanız sıkıntı yok.
Application.Run mkR(x) satırını
Application.Run mkR(x-1) olarak düzeltin.
Uyumuşum orda.
Makro adı , sırası şusu busu değiştirmeyin.
Sıkıntı o satırda.
Kolay gelsin.

Konu Sahibi
Düzeldi hocam. Sadece Kod çalışsın mı uyarını vermeden işlem yapılabilir mi?

Eğer istenen buysa
önizle butonunda pasife aldığım satırları silebilirsiniz.
Application.Run mkR(x-1) bu şekilde düzeltmeyi unutmayın. Bu önemli. Uyumuşum ben.
Kolay gelsin.

Çözüm
Konu Sahibi
Hocam çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık. Kodlar tam istediğim şekilde çalışıyor

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri