emre004gs
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 12
- Excel V
- Office 2003 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar iyi günler kolay gelsin gönderdiğim excel dosyasını teşekkürlerimi tekrardan sunuyorum patron hocam yardımcı olmuştu ancak bi kaç eksik durumlar var tamamlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
1-Bu dosyamı "AR" hücresine kadar yapmak istiyorum
2- Dosyamda bürolara göre aynı sayfa içerisinde dağılım yapılan bir sistem var bu sistemi (büro-01 02) olarak değilde istediğim şekilde veri doğrulamasına hangi büroyu girersem burada yapmak istiyorum
3- B ve E hücrelerinde veri girince büro gelmiyor sıra numarası eklenince büro geliyor yardımcı olursanız sevinirim
Not olarak patron hocamın destekleriyle olan bir excel dosyası tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum konu kilit olmuştu ancak bi kaç soru işaretinden dolayı tekrardan açmak zorunda kaldım konuyu teşekkürler şimdiden
1-Bu dosyamı "AR" hücresine kadar yapmak istiyorum
2- Dosyamda bürolara göre aynı sayfa içerisinde dağılım yapılan bir sistem var bu sistemi (büro-01 02) olarak değilde istediğim şekilde veri doğrulamasına hangi büroyu girersem burada yapmak istiyorum
3- B ve E hücrelerinde veri girince büro gelmiyor sıra numarası eklenince büro geliyor yardımcı olursanız sevinirim
Not olarak patron hocamın destekleriyle olan bir excel dosyası tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum konu kilit olmuştu ancak bi kaç soru işaretinden dolayı tekrardan açmak zorunda kaldım konuyu teşekkürler şimdiden
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.