Discreum
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ilginiz için teşekkür ederim ancak ufak bir sorun var listbox da boş alana elim yanlışlıkla gitti ve tıkladığımda debug hata aldımÖrneğiniz ekte.
ben de tıklıyorum ama öyle bir şey olmuyor nasıl yaptığınızı tam olarak yazarsanız hemen bakabilirimilginiz için teşekkür ederim ancak ufak bir sorun var listbox da boş alana elim yanlışlıkla gitti ve tıkladığımda debug hata aldım
formu açtığınızda isimlere tıklamadan listboxda boş biyere tıklayın direk hata alıcaksınızben de tıklıyorum ama öyle bir şey olmuyor nasıl yaptığınızı tam olarak yazarsanız hemen bakabilirim
sorun bu şekilde çözüldü teşekkür ediyorumMerhaba;
kod satırının altına;Rich (BB code):Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
yazarak deneyin.
İyi çalışmalar.
@Adnan bey @muygun hocam tarafından sorun çözüldü, ilginiz için teşekkürlerkodunuzu aşağıdaki kod ile değiştiriniz.
C++:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Umarsız çıkarsız paylaşım adına doğru davranış.buraya düzeltilmiş son halini atıyorum birilerine lazım olur belki