• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Boş satırları gizleyerek satır yüksekliğini otomatik ayarlamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

rustu_yilmaz

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2024 TR
Konuyu Başlatan
Çalışma sayfasında iki sayfa verin var 1 sayfada veri girişi yapıyorum 2 sayfada da verileri 1 sayfadan çekiyorum 1 sayfada veri girmediği de ikinci sayfada boş olan sütunları gizleyerek ikinci sayfadaki satır yüksekliğini girilen veriye göre yükseltmek istiyorum.

Birde Yıl olarak girilen tarihi (2024) 01.01.2024 olarak yazdırmayı nasıl yapabilirim. Hangi yılı girersem giriyim gün ve ay 01.01 olacak

Dosya ekte hocam istediklerim dosya içinde yazıyor şimdiden emeklerinize sağlık

Ekli dosyalar

• Cezalı Yükümlüler Safahat.xlsx
    27.2 KB · Gösterim: 3
rustu_yilmaz exceli ingilizce mi kullanıyorsun. Metneçevir formülünde niye gg.aa.yyyy yerine ingilizce format olan dd.mm.yyyy yazmışsın. Bilerek mi yaptın onu

rustu_yilmaz exceli ingilizce mi kullanıyorsun. Metneçevir formülünde niye gg.aa.yyyy yerine ingilizce format olan dd.mm.yyyy yazmışsın. Bilerek mi yaptın onu
Evet usta kullandığım exel libre Office onda tarihler bu şekilde çalışıyor

Evet usta kullandığım exel libre Office onda tarihler bu şekilde çalışıyor
ok. Peki libre officede VBA çalışıyor mu. Satırların yükseliğini ayarlama, satıralrda veri yoksa gizleme için makro lazım. Makrolar libre de çalışacak mı. Satır yüksekliği ve gizleme dışındaki diğer şeyleri yaptım. Dosyanı göderiyorum. Eğer libre de makro çalışıyorsa satır gizleme ve yükselik için de uğraşayım. makro çalışmıyorsa boşa bakmayayım

Ekli dosyalar

• VK Cezalı Yükümlüler Safahat.xlsx
    32.4 KB · Gösterim: 2
ok. Peki libre officede VBA çalışıyor mu. Satırların yükseliğini ayarlama, satıralrda veri yoksa gizleme için makro lazım. Makrolar libre de çalışacak mı. Satır yüksekliği ve gizleme dışındaki diğer şeyleri yaptım. Dosyanı göderiyorum. Eğer libre de makro çalışıyorsa satır gizleme ve yükselik için de uğraşayım. makro çalışmıyorsa boşa bakmayayım
Teşekkürler ustam ellerine sağlık makro bildiğim kadarı ile çalışıyor Office programından pek farkı yok aynı yinede bir bakayım ustam

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri