• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Birden fazla sayfadan CHECKLİST yapma

Reason01

Yeni Üye
Aldığı beğeni
46
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba,
7-8 ayrı listem var her birimde çalışan ortalama 10-15 arası personel var. örnek bir tablo ekleyeceğim. Yapmaya istediğim şu;
her bir sayfayı 1 tane sayfaya bağlayıp buradan izinli personeli CHECKLİST yapmak.
örneğim mehmet (A listesinde) haziran ayının 5-6-7'sinde izin aldı.
Ayşe (b listesinde) 15 haziranda izin aldı. ben bunları tek bir listede kontrol listesi yapmak istiyorum. umarım anlatabilmişimdir. S olanları görmek istiyorum sadece.
örnek bir vardiya listesi attım. ( A listesi diyebiliriz buna.) aylar C4 satırında seçmeli olarak geliyor ve günler D5-AH5 arasında oto geliyor.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar merhaba,
7-8 ayrı listem var her birimde çalışan ortalama 10-15 arası personel var. örnek bir tablo ekleyeceğim. Yapmaya istediğim şu;
her bir sayfayı 1 tane sayfaya bağlayıp buradan izinli personeli CHECKLİST yapmak.
örneğim mehmet (A listesinde) haziran ayının 5-6-7'sinde izin aldı.
Ayşe (b listesinde) 15 haziranda izin aldı. ben bunları tek bir listede kontrol listesi yapmak istiyorum. umarım anlatabilmişimdir. S olanları görmek istiyorum sadece.
örnek bir vardiya listesi attım. ( A listesi diyebiliriz buna.) aylar C4 satırında seçmeli olarak geliyor ve günler D5-AH5 arasında oto geliyor.
Deneyiniz;
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Deneyiniz;
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Burda gün sutun no kısmında 10 gibi değilde 10.06.2025
11.06.2025 vs gibi yazdıralabilir mi? sutun sırasından günü okutaarak

SayfaPersonel AdıGörevSatırGün (Sütun No)Durum
S1P2RADYOLOJİ TEKNİKERİS
[td]
8​
[/td][td]
10​
[/td]​

Burda gün sutun no kısmında 10 gibi değilde 10.06.2025
11.06.2025 vs gibi yazdıralabilir mi? sutun sırasından günü okutaarak

SayfaPersonel AdıGörevSatırGün (Sütun No)Durum
S1P2RADYOLOJİ TEKNİKERİS

[td]
8

[/td][td]
10

[/td]​
Deneyiniz, izin günlerini gg/aa/yyyy şeklinde yazıyor

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Deneyiniz, izin günlerini gg/aa/yyyy şeklinde yazıyor
Elinize sağlık birkaç düzenleme daha olursa tam istediğim olacak
1- bu tek listede altta olan listelerden alıyor. direk farklı sayfalardan alsa değiştirmem gereken yer neresi olur makro üzerinde ?
2- özet ekranında direk tarihe göre dizili alabilir miyim ?

Elinize sağlık birkaç düzenleme daha olursa tam istediğim olacak
1- bu tek listede altta olan listelerden alıyor. direk farklı sayfalardan alsa değiştirmem gereken yer neresi olur makro üzerinde ?
2- özet ekranında direk tarihe göre dizili alabilir miyim ?
Farklı sayfa isimlerini;
sayfalar = Array("S1", "S2", "S3", "S4", "S5", "S6", "S7", "S8") kısmına yazabilirsiniz "Muhasebe" "Mr" "Röntgen" "Laboratuar" vb...
Deneyiniz; tarihe göre sıralı kaydeder

Ekli dosyalar

Geri