• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bir yerde seçim yaparken diğer alanlarda kaydet silme güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

CristianoRonaldo

Yeni Üye
Aldığı beğeni
13
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar hocam ben sadece bir alanı seçtikten sonra örneğin AKBANK, GARANTİ, ZİRAAT var diyelim ben burda seçtiğim banka bilgileri gelse aynı userformda ve o seçtiğim bankadaki bilgiler kaydetsem örnek: HARCAMA KAYDETME, ÖDEME KAYDETME GİBİ. acaba böyle kod sizde mevcutmu hocam özellikle eğer olursa TreeView den olursa

Çözüm
TreeView bununla yaparsanız birde multipage eklerseniz mesela TreeView deki bir linke tıklayınca multipagedeki istediğiniz sayfayı açtırabilirsiniz diye düşünüyorum abey.
sorunuzuz örnek dosya ile daha anlaşılır bir şekilde sorarsanız daha net bilgi alabilirsiniz bu örneğin bir alanı nerden seçeceksiniz combox checbox vb bunlar farklı sayfaya mı kayıt edilecekler yoksa hepsi tek sayfa üstünden mi olacak

Konu Sahibi
sorunuzuz örnek dosya ile daha anlaşılır bir şekilde sorarsanız daha net bilgi alabilirsiniz bu örneğin bir alanı nerden seçeceksiniz combox checbox vb bunlar farklı sayfaya mı kayıt edilecekler yoksa hepsi tek sayfa üstünden mi olacak
Bilgisayarım çökmüştü cevap yazamadım

Ben örnek bulup göndereceğim

Konu Sahibi
Merhabalar hocam
Resimdeki gibi ilgili bankaya tıklandığı anda diğer kayıt girişleri o banka aktif oluyor
diğer bankaya tıklandığı anda o banka bilgileri aktif oluyor bu excel vba da mümkünmü acaba

Konu Sahibi
Konu Sahibi
Merhaba.
Multipage ile yapılır galiba vba excelde.
Gifhazırladım örnek için.

Ekli dosyayı görüntüle 7314
TreeView ile düşünmüştüm hocam TreeView den link yaparakmı yapayım yoksa sadece Multipagede mi olur ki tek sıkıntım
böyle banka ekleme yeri yapmıştım banka eklerken otomatik Multipage veya TreeView link verme

TreeView bununla yaparsanız birde multipage eklerseniz mesela TreeView deki bir linke tıklayınca multipagedeki istediğiniz sayfayı açtırabilirsiniz diye düşünüyorum abey.

Çözüm
Konu Sahibi
Evet TreeView de istediğim MultiPage sayfasını açıyorum Refaz hocam ama heralde dışardan otomatik bir banka kaydettiğimizde hem banka adı ve linkini yapamıyoruz galiba yani manuel treeview e banka adı ve link vereceğim ilginiz için teşekkürler.

Evet TreeView de istediğim MultiPage sayfasını açıyorum Refaz hocam ama heralde dışardan otomatik bir banka kaydettiğimizde hem banka adı ve linkini yapamıyoruz galiba yani manuel treeview e banka adı ve link vereceğim ilginiz için teşekkürler.
Rica ederim.
Bir sayfaya banka adını felan yazarsanız ordan alabilirsiniz otomatik olarak TreeView e.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri