• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Belirli Tarihlere Göre Sayfalardaki verileri getirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ERKAN YILMAZ

Yeni Üye
Aldığı beğeni
144
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba Sevgili Üstadlarım,

Yapmak istediğim tablo makro getirdiğini düşündüğüm için bu forum başlığında açmak istedim ve sanırım formülle olmaz çünkü bir çok sayfadan tarih aralıklarına göre veriler gelmesini istiyorum ve hepsini bir görmek istediğim için bu şekilde kendime rapor hazırlamak istiyorum.

Genel Rapor adında bir dosyam var. Yukarıda ki hücrelerde belirtmiş olduğum tarih aralıklarında ;

Tahsil edilen bölümden başlayacak olursam,

Önemli bir hatırlatma ; burada ki koşullara göre bütün verileri aktarmak istersek eğer Rapor sayfalarından bulunan borç sütununda ki 0 bakiyelerde gelir, bunun için 0 dan büyük sayı varsa gelmesi gerekiyor.

RP_KASA01 dosyasının verilerinden;
Genel Rapor sayfamın;
Evrak Seri olan B9 hücresine ; RP_KASA01 deki K sütunu,
Sıra No başlığı altında bulunan C10 hücresine ; RP_KASA01 deki L sütunu,
Hesap Kodu olan C9 hücresine; RP_KASA01 deki H sütunu,
Karşı Hesap/Açıklama olan D10 hücresine; RP_KASA01 deki M sütunu,
Ödeme Türü olan F9 hücresine; RP_KASA01 deki S sütunu,
İşlem Tutarı olan F10 hücresine ; RP_KASA01 deki N sütunu,

RP_BANKA01 dosyasının verilerinden;
Genel Rapor sayfamın;
Veriler alt alta gelecek ve hücre değerleri değişeceği için başlık hücrelerini yazmadım.
Evrak Seri ; RP_BANKA01 deki K sütunu,
Sıra No ; RP_BANKA01 deki L sütunu,
Hesap Kodu ; RP_BANKA01 deki H sütunu,
Karşı Hesap/Açıklama ; RP_BANKA01 deki M sütunu,
Ödeme Türü ; RP_BANKA01 deki S sütunu,
İşlem Tutarı ; RP_KASA01 deki N sütunu,

Ödenen bölüm için ise ; aynı değerler sadece İşlem tutarları için raporlar sayfasında ki O sütunu yani alacak kısmı değişecek.

Biraz karışık oldu farkındayım sizleri de uğraştıracak ama konuyla ilgili destek verirseniz çok sevinirim.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çözüm
Merhaba Üstadım,

Sen harikasın gerçekten süpersin tam istediğim gibi olmuş ama sadece ; bunu karıştırmışsın sanırım. Nakit Kasa verileri geliyor.

B0001QNB FİNANS BANK EN PARA ŞİRKETİM (72417559)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aşağıdaki kodu Modul2 içerisindeki ile değiştiriniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Merhaba Üstadım,

Sen harikasın gerçekten süpersin tam istediğim gibi olmuş ama sadece ; bunu karıştırmışsın sanırım. Nakit Kasa verileri geliyor.

B0001QNB FİNANS BANK EN PARA ŞİRKETİM (72417559)

Aşağıdaki kodu Modul2 içerisindeki ile değiştiriniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri