• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Belirli tarihler arası belirli bir verinin değerlerini saydırmak.

mkmercan

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba değerli arkadaşlar, ben bir fazla mesai hesaplama programı yaptım, fakat bir personelin belirli tarihler arasında kaç kere raporlu olduğunu saydıramıyorum. Örneğin, kemal personeli 7. ayda kaç kere rapor kullanmış gibi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Keşke biraz daha ayrıntıya girseydin. Mesela hangi sayfa ? Hangi sütun ? Tarih(ler) nereye yazılıyor ? Raporlu olduğu nereye yazılıyor ? v.s. v.s.

Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

Aşağıdaki formüldeki koyu yazılmış değerleri hücrelerden de alabilirsiniz.
=ÇOKEĞERSAY(B:B;"BAHTİYAR";C:C;"ALDI";G:G;"RAPORLU";E:E;">="&"01.07.25";E:E;"<="&"31.07.25")
Ekteki dosyada, hücreden değer alma durumuna göre örnekler, formüller sarı zeminli hücrelerde
1. ay ismine (Ocak, Şubat gibi) veya ay sayısına (1, 2 gibi) göre
2. bir tarih aralığına göre

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba değerli arkadaşlar, ben bir fazla mesai hesaplama programı yaptım, fakat bir personelin belirli tarihler arasında kaç kere raporlu olduğunu saydıramıyorum. Örneğin, kemal personeli 7. ayda kaç kere rapor kullanmış gibi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Deneyiniz

Ekli dosyalar

Geri