• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Belirli Sütun Verilerini Rapor Alma Hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

himmgarip

Excel Dostu
Aldığı beğeni
884
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

Çalışma kitabında "GenelKayıtlar" sayfasında bulunan B,C,T,U,V,W sütunlarında bulunan kayıtların, rapor çekilen tarih aralığındaki verilerini "SosyalHizmetlerRapor" sayfasına aldırmak istiyorum.

Veri alınan bu sayfayı ayrı olarak bilgisayarın masaüstüne "06.06.2022-12.06.2022 CENAZE YAKINLARI İLETİŞİMİ" kaydettirmek istiyorum.

Ya da kaydedilecek yeri açılan dosya yöneticisinden bende seçebilirim. O daha güzel olur aslında.

1.jpg

2.jpg

Düzenleme ektedir. Biraz faklılıklar olabilir incele dönüş yaparsın. Listele butonu istediğin aralıktaki (B,C,T,U,V,W) bilgileri ekrana getiriyor. Ekranı kaydet butonu ekranda o anda görünen ne varsa kayıt sayfasına kayıt ediyor. PDF ile tarih ve saat olarak isim vererek kayıt yapıyor. İki tarih arası butonu tarihleri yazdıktan sonra ekrana getiriyor. O alanı değiştirdim tarih ekrana otomatik çıkmıyor sen eklersin.

Konu Sahibi
Teşekkürler. Konuyla alakalı takıldığım yerler olursa yazacağım. Konu açık kalsın lütfen. Saygılar.

Excel'e aktar butonunu da yaptım ancak tarihleri ekleyemedim arkadaşlar yardımcı olur umarım.

Konu Sahibi
Tarih kısmını da ekledim incele dönüş yap.

mozuer hocam sizin kodu görmeden yapmıştım elinize sağlık.​

Rapor alınma ve kaydetme olayını çözdük teşekkürler.

Alınan rapor sayfasını çalışma kitabında ki sayfayı kopyalayarak alıyor. Burada şu sıkıntımız var. Sayfa gizli olduğunda bu işlemi yapmıyor. Sayfa gizli iken sayfayı nasıl kopyalatırız. Sayfanın visible olayına girmek istemiyorum.

Konu Sahibi
Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Sayfa kopyalamada illa sayfa görünürlüğü açık mı olmalı?

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Böyle bir kod işinizi görebilir mi?

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri