• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Belge başarıyla kaydedildi, ancak Excel paylaşım ihlali nedeniyle dosyayı yeniden açamıyor Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mavisiyah01

Yeni Üye
Aldığı beğeni
43
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba, Office 2010 kullanmaktayım.
Dosyam SAP ile ilişki kurarak SAP'a veri yüklüyor ve hatasız çalışıyor. Bugün workbook open olayına bir kod ekledim.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Kaydettim ve anında "Belge başarıyla kaydedildi, ancak Excel paylaşım ihlali nedeniyle dosyayı yeniden açamıyor" hatası aldım. Bunun üzerine yapılmış olan tüm makrolarıda sildi. Yedek almasam tüm kod gidecekti. Hala aynı hatayı alıyorum. Sebebi ne olabilir? Belgem ektedir.

Çözüm
aynı hatayı almadım hocam. hangi kodlar çakışıyor bu durumda anlamadım. bu attığınız makroyu çalıştırınca temizle makrosu bulunamadı hatası aldım
Bu kısmı wbopen kısmına
HTML:
Kod:

bu kısmı normal modüle yapıştırın

HTML:
Kod:
Merhaba, Office 2010 kullanmaktayım.
Dosyam SAP ile ilişki kurarak SAP'a veri yüklüyor ve hatasız çalışıyor. Bugün workbook open olayına bir kod ekledim.

HTML:
Kod:

Kaydettim ve anında "Belge başarıyla kaydedildi, ancak Excel paylaşım ihlali nedeniyle dosyayı yeniden açamıyor" hatası aldım. Bunun üzerine yapılmış olan tüm makrolarıda sildi. Yedek almasam tüm kod gidecekti. Hala aynı hatayı alıyorum. Sebebi ne olabilir? Belgem ektedir.
WB Open kısmında ki kodlarını silerek deneyiniz. Eğer aynı hatayı almıyorsanız bu kodlar çakışıyor demektir. Aşağıda ki kodları wbopen kısmına yapıştırın deneyiniz.

HTML:
Kod:

Konu Sahibi
WB Open kısmında ki kodlarını silerek deneyiniz. Eğer aynı hatayı almıyorsanız bu kodlar çakışıyor demektir. Aşağıda ki kodları wbopen kısmına yapıştırın deneyiniz.

HTML:
Kod:
aynı hatayı almadım hocam. hangi kodlar çakışıyor bu durumda anlamadım. bu attığınız makroyu çalıştırınca temizle makrosu bulunamadı hatası aldım

Bu kısmı wbopen kısmına
HTML:
Kod:

HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Bu kısmı wbopen kısmına
HTML:
Kod:

HTML:
Kod:
hocam oldu çok teşekkür ederim. fakat hatanın sebebini tam anlayamadım. karşıma bir daha çıkarsa nasıl düzelteceğim?

hocam oldu çok teşekkür ederim. fakat hatanın sebebini tam anlayamadım. karşıma bir daha çıkarsa nasıl düzelteceğim?
Açılış esnasında kodlarla SAP tarafında bir sıkıntı çakışma oluşmuştur. 5 sn bekleme süresi ile bu çakışmayı atlatıyoruz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri