• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü bazı hücreleri gizleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

b.demir

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Exel de G ve H sütunun da bazı satırlara veri girdiğimizde hücre görünür olsun girilmediği sürece gizli olsun. istiyorum ama olamadı maalesef bu konuda yetkin uzman arkadaşlardan destek bekliyorum.

Merhaba

Örnek dosya üzerinden detaylı bilgi paylaşabilir misiniz?

Konu Sahibi
Burada tamamlandı dediğimizde satır kırmızı oluyor lakin ben satır birleştirme yaptım zannederim o yüzden diğer satırlar kırmızı olmuyor. talep ise G ve H hüzrelerindeki bu satırlara giriş yapıldığında satırı görelim giriş yapılmadığında görmeyelim. yardımcı olabilirseniz hakikaten çok memnun olacağım. şimdiden teşekkür ediyoruö

Konu Sahibi
Konu Sahibi
paylaştım aslında ama tamamlandı dediğimizde hücre birleştirme yaptığım için sanırım bir kısmı kırmızı olmuyor o kısımlara veri girişi yapıldığında görülsün yoksa gizlensin denildi. Tekrar teşekkür ediyorum excel dosyasını da paylaştım

Sayın b.demir örnek dosyanız ektedir. İyi çalışmalar dilerim

Çözüm
İstanbul'da iseniz görüşme fırsatımız olur inşallah.
İyi çalışmalar diliyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri