• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Başlangıçta buton kontrolü hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

himmgarip

Excel Dostu
Aldığı beğeni
883
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

Program aktifken masa isimlerine çift tıklayınca rezerve durumuna geçip masa rengi mavi oluyor. Ama program kapatılıp açılınca bu işlem sıfırlanıyor.

Rezerve isimli bir sayfa oluşturdum. Çift tıklama olduktan sonra bu sayfaya masa adı yazılsa ve burada yazan masa adları program başlangıcında kontrol edilip varsa masa numarası mavi olabilir mi? Desteğinizi rica ediyorum. Saygılar.

1642600489040.png

Konu Sahibi
Classtaki kodları düzenleyerek rezerve sayfasına masa numarasını aldırdım. Çift tıklamada da sayfadan sildiriyorum.

Sayfadaki masa numara kontrolünü açılışta nasıl yapabiliriz?

Classtaki kodları düzenleyerek rezerve sayfasına masa numarasını aldırdım. Çift tıklamada da sayfadan sildiriyorum.

Sayfadaki masa numara kontrolünü açılışta nasıl yapabiliriz?
İşin bu boyuta geleceğini bileydim masarenk prosedürünü daha esnek yapardım en başta. Sizi de bu kadar uğraştırmazdım. Kusura bakmayın. Üzerinde biraz kafa yorup geri dönüş yapacağım.

VisualBasic.gif

Şöyle bir çözüm işinize yarar mı?

Çözüm
Konu Sahibi
Gayet başarılı bir çözüm. Teşekkür ederim. Detaya girdikçe problem çoğalıyor. Ellerinize sağlık sayın aeGNoR .

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri