• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü B de Olup A da Olmayanları Listeleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

creed12

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
İki satırı karşılaştırıp bir satırda olup diğer satırda olmayanları başka bir satırda listeleyebilir miyim? Bir nevi yoklama alıp olmayanları listeleme tarzı gibi düşünebiliriz.

Sayın creed12 örnek dosyanız ektedir.
İyi çalışmalar diliyorum.

Çözüm
Hocam çok teşekkürler ama makroyu çalıştıramadım, makrolar konusunda pek bilgim yok, nasıl aktif edebilirim acaba?
Sayın creed12 makro zaten butona basınca çalışıyor, doğruluğunu test etmek istiyorsanız a sütununa ya yeni ekleme ya da çıkarma yapar iseniz çalışıp çalışmadığını görürsünüz ayrıca b sütununda kırmızı renkli olanlar a sütununda var demektir.

Konu Sahibi
Sayın creed12 makro zaten butona basınca çalışıyor, doğruluğunu test etmek istiyorsanız a sütununa ya yeni ekleme ya da çıkarma yapar iseniz çalışıp çalışmadığını görürsünüz ayrıca b sütununda kırmızı renkli olanlar a sütununda var demektir.
cok teşekürler hocam çalıştırdım elinize sağlık tam istedigim gibi olmus

Rica ederim iyi çalışmalar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri