Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam eline sağlık bu şekilde, ama sonuç satırında tüm veriler boşluksuz dizele bilir mi? (hepsi alt alta)Merhaba,
İnceleyin konuşalım üzerinde...
Hocam çok teşekkürler ama makroyu çalıştıramadım, makrolar konusunda pek bilgim yok, nasıl aktif edebilirim acaba?Sayın creed12 örnek dosyanız ektedir.
İyi çalışmalar diliyorum.
Sayın creed12 makro zaten butona basınca çalışıyor, doğruluğunu test etmek istiyorsanız a sütununa ya yeni ekleme ya da çıkarma yapar iseniz çalışıp çalışmadığını görürsünüz ayrıca b sütununda kırmızı renkli olanlar a sütununda var demektir.Hocam çok teşekkürler ama makroyu çalıştıramadım, makrolar konusunda pek bilgim yok, nasıl aktif edebilirim acaba?
Sayın creed12 boşluksuz alt alta derken kastınızı anlayamadım örnekleyebilir misiniz?Hocam eline sağlık bu şekilde, ama sonuç satırında tüm veriler boşluksuz dizele bilir mi? (hepsi alt alta)
cok teşekürler hocam çalıştırdım elinize sağlık tam istedigim gibi olmusSayın creed12 makro zaten butona basınca çalışıyor, doğruluğunu test etmek istiyorsanız a sütununa ya yeni ekleme ya da çıkarma yapar iseniz çalışıp çalışmadığını görürsünüz ayrıca b sütununda kırmızı renkli olanlar a sütununda var demektir.
İyi çalışmalar diliyorum.