• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Aynı renkleri silme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ersin Tunca

Yeni Üye
Aldığı beğeni
86
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Sy. Hocalarım ;

Ekli Dosyada açıklama yaptım.
Sizden ricam. H sütunun da yer alan evrak noları aynı ise ( Kırmızı renk kendisi oluyor. ) sonradan yapıştırılanları silmesini istiyorum. Daha önceden var olanlar duracak.
sonradan yapıştırılan veriler içinde aynı olanlar duracak.
Not: Sütun aralığı S sütunu dahil satırı komple silecek.

Teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Sy. muygun ;

Hocam aynı olanlar siliniyor eskisi kalıyor bu güzel ve tamam.
Hocam şimdi koda şöyle bir ekleme yapar mısınız sonradan yapıştırdığım verilerde evrak nosu diyelim ki 123 bundan mükerrer var bunları silmeyecek bu yapıla bilir mi ?

Konu Sahibi
Sy. muygun ;

Hocam Mükerrer olanlardan ilk öncekiler durması lazım sonradan yapıştırılanlar silinmesi lazım. Daha önceden yapıştırılan faturalarda nasıl bir işlem yapıldığı yazıyor. İlk önce yapıştırılanların silinmemesi için size yardımcı olması için Q sütununda TAMAM yazmaktadır.

Ersin Bey;
İfadenizden bir şey anlamıyorum.
Önce yapıştırılan , sonra yapıştırılan ne?
Yeni bir ek ekleyin. (Q sütunu tamam yazan...)
Ek üzerinde şunlar kalacak (şu nedenle)
şunlar silinecek (şu nedenle)
diye belirtin.
Tekrar bakalım.
Yada eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Sy. muygun ;

Hocam ilk önce ilginizden dolayı teşekkür ederim.
dosya içerisinde ayrıntılı bir açıklama yaptım. Bilginize

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Sy. muygun ;
Hocam emekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. ilk başta Ben aslında ne istediğimi tam olarak anlatamadım. Kusura bakmayınız.

Sy. veyselemre
Hocam Allah razı olsun tam istediğim gibi oldu. Gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Ellerinize ve emeklerinize sağlık.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri