• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Aynı İsimleri Listeleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

m_turker

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşlar.
ekli sayfadaki sarı bölüme bir isim yazarak alt tarafta listeletmek mümkün müdür acaba.
örneğin sarı bölüme muzaffer yazıldığında alt tarafta ismi muzaffer olanlar listelensin istiyorum.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

B11 : D11 seçilir. Veri sekmesinden Filtre ye basarsanız daha sonda ilgili başlıklardan istedinize göre listeleme yapabilirsiniz.

Merhaba Formülle Alternatif ismi tam yazmanıza da gerek yok.

Konu Sahibi
Gerekli Bilgi Ekte Mevcut Basit Yöntem Ama İş Görür.

umut bey çok güzel olmuş. peki bu listede soy isim yazmaya devam ettikçe süzdürebilir miyiz.
mesela şu an listede;

MUZAFFER A.
MUZAFFER B.
MUZAFFER C.

olduğunda arama bölümüne muzaffer b. yazsak bile muzaffer isimli olanların hepsi geliyor.

umut bey çok güzel olmuş. peki bu listede soy isim yazmaya devam ettikçe süzdürebilir miyiz.
mesela şu an listede;

MUZAFFER A.
MUZAFFER B.
MUZAFFER C.

olduğunda arama bölümüne muzaffer b. yazsak bile muzaffer isimli olanların hepsi geliyor.
Bir Bakarmısınız.

umut bey sanırım şifreleri çalışmıyor. arama butonunda enter yapınca alt satıra geçiyor.
Merhaba Size Bu Şekilde Bir Tablo Tasarladım Fakat Bilgim Kadarı İle Yapmaya Çalıştım Ama Maalesef Kod Bilgim Yetmedi Bu Yaptığım Örnek Üzerinden Yapabilecek Biri Olursa Sizin İçinde Güzel Bir Çalışma Olur Saygılarımla.

Örneği inceleyin

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri