• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Alt bilgiyi tek satır yapma hk;

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

edizberk

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşlar,

Çok mümkün olduğunu düşünmemekle beraber bu konuda bilgisi olan arkadaşlarıma ve büyüklerime de danışmak istedim. Alt bilgi eklemek istediğimde sol-orta-sağ olarak çıkmakta. Bu alt bilgi sekmesini wordde yaptığımız gibi tek bir satır olarak yapmamız mümkün olabilir mi? Geçici olarak sayfa altını birleştirip satır sil ekle yaparak bilgiyi en alta koymayı sağlıyorum ama bunu alt bilgi olarak yapmak istiyorum.

Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim.

Çözüm
Merhabalar

2 satırlık metin için sol tarafa yazılması ideal
fakat fazla satırlar olunca alt üst bilgi buna müsaade etmiyor
şöyle yapabilir siniz
paint veya başka bir programda yazınızı resim formatında hazırlarsınız
sonra alt bilgiye resim ekle yapar sonra alt bilgi menüsündeki resim biçimlendirme ile en ve boy oranını ayarlarsınız
Sayın edizberk lütfen örnek dosyanızı yükleyebilir misiniz?

Konu Sahibi
İbrahim Bey,

Bahsettiğim kısım exceldeki alt bilgi kısmı. Bu kısmı 3 ayrı şekilde girebiliyoruz. Bunu tek satır şeklinde yapmamız mümkün müdür?
İlginiz için teşekkür ederim.

Alt Bilgi.png

Merhabalar
Sol kısma 1 satırlık uzun bilgi giriniz olur

İbrahim Bey,

Bahsettiğim kısım exceldeki alt bilgi kısmı. Bu kısmı 3 ayrı şekilde girebiliyoruz. Bunu tek satır şeklinde yapmamız mümkün müdür?
İlginiz için teşekkür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 13253
Bunu yapmak istemenizdeki amacınız nedir? tek bir satırda olsun istiyorsanız sayın mesudiye_052 hocamın önerisi yerli olacaktır diye düşünüyorum.
Kolaylıklar dilerim...

Konu Sahibi
Bunu yapmak istemenizdeki amacınız nedir? tek bir satırda olsun istiyorsanız sayın mesudiye_052 hocamın önerisi yerli olacaktır diye düşünüyorum.
Kolaylıklar dilerim...
Örnek olarak alttaki alt bilgili paylaşabilirim. Bu alt bilgiyi excelin en alt satırına birleştirip giriyorum. Bu excel sayfasını teklif olarak kullanıyorum bazen satır eklemek veya silmek gerekiyor. Böyle olduğunda alt bilgi olarak kullandığım satırlar ya bir alt sayfaya kayıyor yada çok üstte kalıyor. Böyle olmaması adına bu bilgiyi alt bilgi içerisinde gömmek istiyorum ama tam olarak istediğim şekli sağlayamıyorum. Ek olarak deneme excelini de paylaşıyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Merhabalar

2 satırlık metin için sol tarafa yazılması ideal
fakat fazla satırlar olunca alt üst bilgi buna müsaade etmiyor
şöyle yapabilir siniz
paint veya başka bir programda yazınızı resim formatında hazırlarsınız
sonra alt bilgiye resim ekle yapar sonra alt bilgi menüsündeki resim biçimlendirme ile en ve boy oranını ayarlarsınız

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri